Nodig:
2 cakes
4 dikke repen witte chocola
(totaal 200 gram)
gekleurde m&m’s
2 pannetjes die in elkaar passen

Leg de cakes op hun kant en snijd ze in 2 of 3 grote platte stukken.

Leg twee plakken tegen elkaar op een groot bord en snijd ze zo af dat je een vierkant overhoudt. Maak zo ook een kleiner vierkant en nog een kleiner vierkant en nog een kleiner vierkant.

Leg de vierkanten allemaal op elkaar, de kleinste bovenop. Als je nog cake overhebt, maak je een puntje voor op de top.(als je dan nog steeds cake over hebt, eet je dat maar op).

Doe de witte chocola in een pannetje. Zet dit pannetje in een groter pannetje waar water in zit en breng dat water aan de kook. De chocolade in het kleine pannetje zal nu langzaam gaan smelten. Denk erom: goed roeren! Als alles gesmolten is, smeer je het over je piramide heen.

Duw snel gekleurde m&m’s in de chocolade. Zet de piramide twee uurtjes in de koelkast.

Hou je niet van witte chocolade dan neem je gewoon bruine. Een bruine piramide ziet er misschien vreemd uit, maar is ook heel lekker!