Kom naar het grote Dummie de mummie-feest!

MAASHI! Op 16 september vieren we een supergroot Dummie de mummie-feest vanwege Dummies tiende boek! Kom jij ook?

Het feest is in theater De Meerse in Hoofddorp en je kan nu al kaartjes kopen op de website van De Meerse. Tosca treedt op met de gloednieuwe voorstelling Yah Maashi Mon! met een echte reggaeband.

Het feest begint om 13:00 uur, de voorstelling om 15:00 uur. Om 14:00 uur doen we een recordpoging ‘hoogste aantal mensen verkleed als mummie’ dus kom verkleed!!

Stem op Dummie en op Siem voor de Kinderjury!

Yes!! De stemperiode voor de Kinderjury is weer begonnen! Doe je mee??

Van 7 maart tot en met 16 mei kun je stemmen op de drie beste kinderboeken van 2017. En weet je wat grappig is? Tosca Menten schreef vorig jaar precies drie boeken! Namelijk Dummie de mummie en het geheim van Toemsa, Siem Subliem en het Rode Gevaar en Gruwelijk Grappige Griezelverhalen! Dus lees lees lees! En stem stem stem, liefst op Dummie de mummie en Siem Subliem allebei, natuurlijk!

Klik hier en ga naar www.kinderjury.nl!

Typ Dummie, Siem en Griezelverhalen in het zoekhokje, zet ze in je top 3 en …

Stem!

Nieuwe edities van Dummie 1 en 2!

Dit jaar is het tien jaar geleden dat Dummie door een blikseminslag tot leven kwam in Polderdam. En dat moet natuurlijk worden gevierd. Daarom verschijnt de hele serie in een vrolijk nieuw jasje!

Dit jasje is zó speciaal, dat op de rug van ieder deel een stukje van een tekening is te vinden. Spaar alle boeken bij elkaar en maak zo de tekening van Dummie en Goos compleet. Zo heb je straks een klein kunstwerkje in je boekenkast staan!

De vernieuwde edities van de eerste twee delen liggen nu in de winkel voor maar € 10,00 per stuk! Deel drie en vier verschijnen deze zomer, en het vijfde en zesde deel in september.

Wat is het geheim van Toemsa?

MAASHI!!! Het nieuwe boek van Dummie de mummie is verschenen!

In Dummie de mummie en het geheim van Toemsa ontmoeten Dummie en Goos krokodillenverzorger Hamid en zijn lievelingskrokodil Toemsa. Tot Hamids verdriet moet Toemsa binnenkort verhuizen. Alleen een wonder kan dat nog tegenhouden. Kon Toemsa maar iets bijzonders doen tijdens de jubileumparade in de dierentuin. Maar krokodillen kun je niks leren. Of wel?

Op 10 december vieren we het nieuwe boek op de Dummie de mummie fandag in het Rijksmuseum van Oudheden! Kom je ook?

Koop broccoli en win een boek!

Heb jij ook zo’n zin in pizza Broccoloni Klaashi Maashi? Ga dan snel maar de supermarkt voor verse broccoli en misschien win je dan wel een boek van Dummie de mummie!

Als jij (of je ouders natuurlijk) vanaf zaterdag 30 september een broccoli koopt in de Jumbo, Plus of Hoogvliet zit er een sticker op met een unieke code. Daarmee maak je kans op een exemplaar van Dummie de mummie en de drums van Massoeba of Dummie de mummie en de smaragd van de Nijl.

Op www.verseoogst.nl/dummie kun je je code invoeren. Veel succes en… Eet smakelijk!

Nieuwe Dummie de mummiefilm!

Vanaf 4 oktober 2017 in de bioscoop: Dummie de mummie en de tombe van Achnetoet. Dit is alweer Dummies derde film. Dummie gaat naar Egypte om het graf van zijn vader te zoeken… Zal hij het vinden?

Klik op het plaatje voor de trailer!

Genomineerd voor de Kinderjury!!

Dankjulliewel!!

MAASHI!! Dankzij jullie stemmen en acties is Dummie de mummie en de smaragd van de Nijl genomineerd voor de Nederlandse Kinderjury! En weet je wat extra leuk is? Ook het nieuwste boek van Tosca Menten, Siem Subliem en het ei van Jannesis genomineerd. Er hebben dit jaar maar liefst 29.851 kinderen gestemd, dus dat betekent dat daar heel erg veel stemmen voor Dummie en Siem tussen zaten. Heel veel dank! Gheel ghoed!

Zondag 11 juni wordt op de Kinderboekenparade in Den Haag bekendgemaakt wie de Prijs van de Kinderjury wint. Tosca Menten treedt dan ook op. Komen jullie ook?

Dummie en Goos in het theater!

Maashi!! Vanaf 17 oktober staan Dummie de mummie en Goos in het theater!! Tickets zijn vanaf mei te koop op de website van Rick Engelkes Producties!

De rol van Goos wordt omstebeurt door vier verschillende jongens gespeeld. Een van hen is al een beetje beroemd: Thijs Overpelt stond afgelopen vrijdag in de finale van The Voice Kids! De andere acteurs die Goos spelen zijn Floris Puts, Ivo Timmers en Mats van Heusden.