Wat is het geheim van Toemsa?

MAASHI!!! Het nieuwe boek van Dummie de mummie is verschenen!

In Dummie de mummie en het geheim van Toemsa ontmoeten Dummie en Goos krokodillenverzorger Hamid en zijn lievelingskrokodil Toemsa. Tot Hamids verdriet moet Toemsa binnenkort verhuizen. Alleen een wonder kan dat nog tegenhouden. Kon Toemsa maar iets bijzonders doen tijdens de jubileumparade in de dierentuin. Maar krokodillen kun je niks leren. Of wel?

Op 10 december vieren we het nieuwe boek op de Dummie de mummie fandag in het Rijksmuseum van Oudheden! Kom je ook?

Koop broccoli en win een boek!

Heb jij ook zo’n zin in pizza Broccoloni Klaashi Maashi? Ga dan snel maar de supermarkt voor verse broccoli en misschien win je dan wel een boek van Dummie de mummie!

Als jij (of je ouders natuurlijk) vanaf zaterdag 30 september een broccoli koopt in de Jumbo, Plus of Hoogvliet zit er een sticker op met een unieke code. Daarmee maak je kans op een exemplaar van Dummie de mummie en de drums van Massoeba of Dummie de mummie en de smaragd van de Nijl.

Op www.verseoogst.nl/dummie kun je je code invoeren. Veel succes en… Eet smakelijk!

Nieuwe Dummie de mummiefilm!

Vanaf 4 oktober 2017 in de bioscoop: Dummie de mummie en de tombe van Achnetoet. Dit is alweer Dummies derde film. Dummie gaat naar Egypte om het graf van zijn vader te zoeken… Zal hij het vinden?

Klik op het plaatje voor de trailer!

Genomineerd voor de Kinderjury!!

Dankjulliewel!!

MAASHI!! Dankzij jullie stemmen en acties is Dummie de mummie en de smaragd van de Nijl genomineerd voor de Nederlandse Kinderjury! En weet je wat extra leuk is? Ook het nieuwste boek van Tosca Menten, Siem Subliem en het ei van Jannesis genomineerd. Er hebben dit jaar maar liefst 29.851 kinderen gestemd, dus dat betekent dat daar heel erg veel stemmen voor Dummie en Siem tussen zaten. Heel veel dank! Gheel ghoed!

Zondag 11 juni wordt op de Kinderboekenparade in Den Haag bekendgemaakt wie de Prijs van de Kinderjury wint. Tosca Menten treedt dan ook op. Komen jullie ook?

Dummie en Goos in het theater!

Maashi!! Vanaf 17 oktober staan Dummie de mummie en Goos in het theater!! Tickets zijn vanaf mei te koop op de website van Rick Engelkes Producties!

De rol van Goos wordt omstebeurt door vier verschillende jongens gespeeld. Een van hen is al een beetje beroemd: Thijs Overpelt stond afgelopen vrijdag in de finale van The Voice Kids! De andere acteurs die Goos spelen zijn Floris Puts, Ivo Timmers en Mats van Heusden.

Stem op Dummie en Siem voor de Kinderjury!

2017! JOEHOE! De kinderjury gaat weer beginnen! Doe je mee? Stem stem stem stem stem stem!

Vanaf 8 maart tot 19 april 2017 kun je weer stemmen op jouw favoriete boek dat in 2016 geschreven is. En weet je wat super is? Tosca Menten heeft vorig jaar maar liefst twee boeken geschreven. Niet alleen Dummie de mummie en de smaragd van de Nijl maar ook nog eens Siem Subliem en het ei van Jannes! Dus lees lees lees! En stem stem stem, liefst op Dummie de mummie en Siem Subliem allebei, natuurlijk!

Klik hier voor een filmpje van Tosca Menten!

Klik hier en ga naar www.kinderjury.nl!

Typ Dummie en Siem in het zoekhokje, zet ze in je top 3 en …

Stem!

Dummiefeest op 25 september in het RMO

Maashi!

Op 25 september is weer ghrote feestje van in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden!
Kom jij ook?
Jij kan nu al opgeven voor programma in ochtend of in middag, klik maar ghier!

Ik ben ook daar, en Tosca ook, zij zingt nieuwe liedje van Italië, is ghelemaal ghek.

En… nieuwe boek is daar ook voor eerste keertje! Als jij koopt, Tosca zet ghandtekening in! (of in andere boeken die jij neemt mee natuurlijk ook!) Maaaaashi!!!!